Ayurvedic Beauty Susheela

Schoonheidssalon

AYURVEDISCHE BEHANDELINGEN


Ayurvedische gezichtsbehandeling {zoals geleerd en toegepast in India} met potli:

Bestaande uit cleansing, scrub, massage van het gezicht, stomen, potli {vers gemaakt} en face-mask. Producten zijn ayurvedische zowel de kruiden als de cremes, olien, aloe vera gel en rooswater. Het is een verademing om zo een gezichtsbehandeling te ondergaan. Gezicht heeft daarna een frisse en radiant uitstraling. Goed voor alle huidypes {mits allergisch voor kruiden, olien en melk}. Werkt anti-ageing, Inclusief epileren van de wenkbrauwen, harsen bovenlip en verwijderen van onzuiverheden.

Prijs per behandeling vanaf € 75,00


POTLI -GEZICHTSBEHANDELING TEGEN HYPERPIGMENTATIES EN DONKERE VLEKKEN IN HET GELAAT:

Potli is een met katoenen gevulde bundel van biologische havermeel of rode rijst aangemaakt met speciale kruiden in melk. Dit zal vóór de behandeling vers door mij gemaakt worden. Deze potli wordt met roterende beweging gedurende 25-30 minuten op het gezicht aangebracht. Deze behandeling kan dagelijks toegepast geworden. Zeer geschikt voor de huid met hyperpigmentaties. Het gezicht zal alvorens de potli wordt aangebracht, gereinigd en gescrubd worden. Het is een weldaad voor het gezicht en na herhaaldelijk behandeling zal hyperpigmentatie verminderen. Inclusief reiniging en massage van het gezicht en hoofd. Het kan in kuurverband gegeven worden.

Prijs los per behandeling vanaf € 70,00


HOOFDMASSAGE EN GEZICHTSMASSAGE:

Speciale hoofdolie {gebotteld in India tijdens mijn studie, klant heeft de keuze tussen de Bhrahmi-olie of Hairgrowth olie} wordt gebruikt om de hoofdhuid in te masseren. Daarna een intensieve hoofdmassage. Na de hoofdmassage wordt kort de rug en het gezicht gemasseerd. Klant heeft de keuze om ayurvedische neusdruppels toegediend te krijgen. Duur van de behandeling 30-45 min

Voordelen van een hoofdsmassage:

Tegengaan van kaalheid;

Hoofdpijn;

Stevige, sterk haar en lang haar;

Tegengaan van voortijdige grijze haren;

Tegengaan haaruitval en droge en jeukend hoofdhuid;

Hoofdhuid wordt sterker;

Verbetert de complexion van het gezicht;

Gaat hogebloeddruk tegen bij Hypertensie;

Verbetert het nachtrust;

Prijs per behandeling € 65,00


NETRA-TARPAN:

Is een behandeling en verzorging van de ogen met speciale ayurvedische ghee {clarified butter}. Er wordt dan ongeveer 100ml ghee in de ogen gegoten. Klant zal dan 10x zijn ogen moeten open en dichtdoen. Dit moet 3 tot 4 herhaald worden. Ghee wordt dan elke keer met een watje weggehaald. deze behandeling gaat o.a. veroudering rondom het oog tegen, donkere kringen en verbetert het gezichtsvermogen.

Voordelen van de Netra-Tarpan:

Tegen donkere kringen;

Tegen Opgezwollen ogen;

Tegen Vermoeide ogen;

Tegen Droge ogen;

Tegen uitval van wimpers;

Tegen Vertroebeling van het gezichtsvermogen;

Tegen pijnlijke ogen;

Prijs per behandeling €52,50