Ayurvedic Beauty Susheela

Schoonheidssalon

Vet en cellulitis behandelingen


MEDIDRAINAGE VOOR BENEN EN BUIK:

MediDrainage werkt met druklucht op het hele boven- en onderlichaam in. Op een aangename manier wordt een betere doorbloeding van de huid en het weefsel bereikt. Effectief bij vochtophopingen in de benen, bij vermoeide benen en een weldaad voor het lymfestysteem van het lichaam. Tevens effectief tegen cellulitis.

Prijs per behandeling: € 70,-


Dieptewarmte:

Een omtrekvermindering van meerdere centimeters, een reductie van een cellulitis, een pijnverzachtend effect bij degenerative rheuma, spierverharding, verkramping, chronische bronchitis, breuken en andere klachten.

Prijs per behandeling: € 40,- voor 99 minuten!

Per 10 behandelingen van 99 minuten € 360,- (betaling in 1 keer)


Spierstimulatie/Spierversteviging:

Niet iedereen is geboren met een perfect lichaam, de wilskracht om vervelende dieëten vol te houden en niet iedereen heeft energie om dagelijks te sporten. Maar iedereen kan lelijke vetophopingen op heupen en dijen verminderen of kwijtraken en kan van top tot teen weer strak in z'n vel komen. U kunt binnen enkele weken al verbluffende resultaten zien.

Met de klinisch geteste bio-elektrische stimulatie worden gewicht en omtrek aanzienlijk gereduceerd. Het verbetert de spiertonus, versterkt het zuurstofverbruik en daarmee ook het energieverbruik van het organisme. Het resultaat: vetafbouw, versteviging van het spierstelsel, vermindering van cellulitis en versterking van het bindweefsel.

Prijs per behandeling: €55,- per 60 minuten